Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

A Hölgy éjjeli vadászata (PDF / ePUB)

4.500 Ft

„Szürreális, erotikus, misztikus”

Szőke Hajnival Barcelonában találkoztam, a kedvenc városomban. Mint kiderült, az ő kedvenc városa is – de ennél többet, sem találkozásunkról, sem kapcsolatunk egyéb részleteiről nem mondhatok. Beleértve ebbe azt is, hogy miért és milyen körülmények között bízta rám kéziratát. Mi több, arról sem beszélhetek, hogy miért nem beszélhetek ezekről.

Mindezt szigorú szerződés írja elő négy komor katalán közjegyző által hitelesítve. Legyen elég annyi, hogy a mű szerkesztését, publikálását, illetve a művel kapcsolatos minden feladatot Hajni rám bízott, amennyiben s amíg megtartom a szerződésben foglaltakat. Azt is mondta, hogy ha megszegem ezeket, a törvény szigoránál ijesztőbb hatalommal is szembe kell néznem.

A szerzővel való kapcsolatom a találkozásunk óta eltelt években szigorúan egyoldalú volt. Ő keresett meg néha levélben, és kért tájékoztatást a kézirat sorsáról.

Hollétéről, életének egyéb körülményeiről semmiféle tudomásom nincsen. Fentiek miatt a szerzői jog az én nevem alatt fut, még akkor is, ha ez óhatatlanul teret ad bizonyos szóbeszéd elterjedésének. A Hölgy éjjeli vadászata fontos és veszélyes könyv; ahogy mondani szokták, olvassák óvatosan, de jóindulattal.

Mira Sharidy

 Tovább olvasok…

Kisregény nagykorúaknak, 62 oldal, ISBN 978-615-81794-0-9 (PDF)

Kisregény nagykorúaknak, 28 oldal, ISBN 978-615-81812-0-4 (EPUB)

Vásárlás után mindkét fájltípus letölthetővé válik.

Válassza ki a pénznemet
HUF Magyar forint
EUR euró